Bio Ínyenc csomag: 105db dugvány, 3 fajta

30 000 Ft

    

Az általunk forgalmazott bio dugványokkal kiváló minőségű bio édesburgonyát termeszthet a saját kertjében. A gazdaságunkból eddig is csak vegyszermentes szaporítóanyagok kerültek ki és ezt most hivatalos bio tanúsítvány is igazolja. A bio dugványokkal lehet megtermelni a bio minősítésre alkalmas gumókat. Ezekkel a dugványokkal ön is garantálni tudja, hogy csak vegyszermentes élelmiszer kerüljön a családja asztalára.
Semmi műtrágya és semmi növényvédőszer. Ökológiai gazdálkodásunkban a természet tiszteletben tartásával, a talaj természetes termékenységét használjuk ki. A talajt kizárólag természetes komposzttal javítjuk, és semmilyen toxikus anyagot nem alkamazunk.

35db Ásotthalmi-12 dugvány, 35db Boribon dugvány, 35db Purple dugvány

Az Ásotthalmi-12 élénk narancssárga húsú fajta, a héja betakarításkor piros, tárolás alatt rézszínűvé válik, kiváló gumóformával rendelkezik. Hazai viszonyokhoz alkalmazkodott, nagyüzemi termesztésre is megfelelő, univerzálisan felhasználható, nagyon édes és telt ízű. Közkedvelt, mivel nagy terméshozammal rendelkezik. Tenyészideje: 110 nap

A Boribon egy belül fehér, enyhén rostos húsú, kívül törtfehér, sárgás-barnás árnyalatú fajta. A szép alakú gumók bármilyen konyhai felhasználásra alkalmasak. Íze inkább a burgonyára hasonlít és kevésbé édes. Nagy terméshozamot lehet vele elérni, körülbelül 100 napos a tenyészideje.

A Lila/Purple fajta édesburgonya lila hús- és lila héjszínnel rendelkezik. Ennek a fajtának harmonikusabb az íze, emellett természetes antioxidáns tartalma sem elhanyagolható. A lila édesburgonya nagy mennyiségben tartalmaz antociánokat, amelyek segítik az emésztést és gyulladáscsökkentő hatásúak. Tenyészideje: 120 nap

Elfogyott

Minimum rendelhető mennyiség (db):1
Maximum rendelhető mennyiség (db): 10
Rendelési egység (db): 1

Ez az oldal cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt nyújtson. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.