Bio Ásotthalmi-12 batáta szaporítóanyag

300 Ft

    

Az általunk forgalmazott bio dugványokkal kiváló minőségű bio édesburgonyát termeszthet a saját kertjében. A gazdaságunkból eddig is csak vegyszermentes szaporítóanyagok kerültek ki és ezt most hivatalos bio tanúsítvány is igazolja. A bio dugványokkal lehet megtermelni a bio minősítésre alkalmas gumókat. Ezekkel a dugványokkal ön is garantálni tudja, hogy csak vegyszermentes élelmiszer kerüljön a családja asztalára.
Semmi műtrágya és semmi növényvédőszer. Ökológiai gazdálkodásunkban a természet tiszteletben tartásával, a talaj természetes termékenységét használjuk ki. A talajt kizárólag természetes komposzttal javítjuk, és semmilyen toxikus anyagot nem alkamazunk.

Az Ásotthalmi-12 hazánkban a legkedveltebb fajta. A hazai viszonyokhoz alkalmazkodott, ezért időjárástól függetlenül minden évben kiegyensúlyozottan nagy terméshozamot biztosít. Nagyüzemi termesztésre is alkalmas. Kiváló, egyöntetű gumóforma jellemzi, húsa élénk narancssárga, héja barnás-rézszínű. Univerzálisan felhasználható, nagyon édes és telt ízű édesburgonya.

Bio Ásotthalmi-12 batáta szaporítóanyag

300 Ft

Minimum rendelhető mennyiség (db):50
Maximum rendelhető mennyiség (db): 1000
Rendelési egység (db): 50

Ez az oldal cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt nyújtson. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.