Megnézem a kínálatot

Örömmel ajánljuk Önnek a piacon egyedülálló kínálatunkat

A profi termelők is nálunk vásárolnak!

Kínálatunkban 8 féle garantáltan szelektált, vírusmentes és egészséges édesburgonya dugványt talál, amelyek mindegyikét bőséges terméshozam, szép egységes forma és zamatos íz jellemzi. Ráadásul a sárga, a lila és a fehér húsú édesburgonya is megtalálható a választékunkban, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

5 érv amiért mindenképp érdemes belevágni

  • Finom és változatos ételek. Az édesburgonya egy nagyon egészséges és ízletes élelmiszer, amiből változatos ételeket készíthet!
  • Vegyszermentes édesburgonya termesztése otthon. Saját kertjéből kerülhet az asztalra a vegyszermentes édesburgonyája, akár a következő szezonig!
  • Kedvező árak és vírusmentes szaporítóanyagok. A boltokban egyre drágábban lehet kapni, otthon megtermesztheti a bolti ár töredékéért! 
  • Bőséges terméshozam. Az általunk kínált szaporítóanyagok garantáltan vírusmentesek, és az ajánlott dugványozási technológia garantáltan bőséges terméshozamot, egységes alakú és szép formájú termést biztosít.
  • Hasznos információk. Hogy elérje a kívánt eredményt, bőségesen ellátjuk ültetési tanácsokkal a talajelőkészítéstől, az öntözésig.

Hamarosan kezdődik az ültetési szezon! Ne habozzon, rendelje meg az édesburgonya dugványokat még ma, hogy ősszel Ön is betakaríthassa a saját kertjében termesztett ízletes és egészséges édesburgonyát!

irány a kínálat!

bizonytalan a döntésben?

SEGÍTÜNK!

Töltse le, igényesen kidolgozott édesburgonya termesztési leírásunkat, melyben minden szükséges információt megtalál a talajelőkészítéstől a betakarításig.

minket valóban érdekel az ügyfeleink elégedettsége!

 Ezért nem csupán csak szaporítóanyagot kínálunk, hanem 30 éves szakmai tapasztalatunkkal támogatjuk Önt az ültetéstől a betakarításig. A dugványozási technológiával bőséges terméshozamot, egységes alakú és szép formájú termést biztosítunk, amelyek segítségével megtermesztheti saját vegyszermentes, ízletes édesburgonyáját. A talajelőkészítéstől, az öntözésig mindenre kiterjedő ültetési tanácsokkal segítjük Önt, hogy biztosan elérje a szép és bő terméshozamot betakarításra.

RENDELJE MEG MOST A DUGVÁNYOKAT

a profik is minket választanak

MÁR TÖBB MILLIÓ DUGVÁNYT ÉRTÉKESÍTETTÜNK

Hazánkban és a környező országokban is évek óta ellátjuk a profi termelőket. Elégedettségüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy évről évre minket választanak. A dugványozási technológiával megnöveltük számukra is a terméshozamot, és a kiváló formájú szép termést.

elégedett partnereink

Vígh Sándor – Kunfehértó

Évek óta foglalkozok édesburgonya termesztéssel, először hobbiként vágtam bele, majd 2400 m2-re emeltem a termesztési területet. Nagyon örültem, mikor tavaly kiválasztott a Bivalyos Tanya tesztelőnek, így több új fajtát is kipróbálhattam. Nagyon elégedett vagyok a termés mennyiséggel. Mivel kötöttebb a talajunk, a bakhátas technológiát választottam és fekete fóliával takarom, így kevesebb a gond a gyomtalanítással, valamint a víz jobban a talajban marad, kisebb a párolgási veszteség. Csepegtető öntözéssel oldom meg a víz és a tápanyag kijuttatást. Az ültetést kézzel, a betakarítást gépi eszközzel oldottam meg.

Vörös Zoltán – Bácsalmás

Már több éve foglalkozok édesburgonya termesztéssel. Homok talajon, 2000 m2-en, mindig a Bivalyos Tanyától vásárolom a palántákat és nagyon elégedett vagyok a termésmennyiséggel.
A képen a kezemben épp Ásotthalmi-12-es narancssárga húsú csokrot tartok próbaszedés után.

Lenthár Ferenc – Soltvadkert

Fél hektáron több mint 6 éve foglalkozunk édesburgonya termesztéssel, és nagyon elégedettek vagyunk a betakarított termésmennyiséggel. Laza homoktalajon, sík művelésben gazdálkodunk, és csepegtető öntözőrendszerrel oldjuk meg a víz, a tápanyag és talajfertőtlenítő kijuttatást. Jól bevált a granulált szervestrágya alkalmazása, amelyet tavasszal juttatunk ki a területre. A fentarthatóságot szem előtt tartva, kedvező számunkra a batátatermesztés, hiszen kevés növényvédelmet igényel és ez számunkra fontos szempont.

Gyuris Gábor – Zákányszék

Egyik legsikeresebb termelőink közé tartozik a zákányszéki Gyuris család.  Minden évben többször is ellátogatunk hozzájuk és nagyon meg vannak elégedve a dugványok minőségével és a betakarított termés mennyiséggel is.

Filyó János – Medgyesegyháza

Már évek óta a Bivalyos Tanyától vásárolok dugványokat. 2022-ben Ásotthalmi-12-est ültettem, 1 tő alatt 1,9 kg batáta termés volt áglagosan. Nagyon elégedett vagyok a minőséggel és a terméssel. 

válogasson kínálatunkból!

Termékeinkről részletes leírást talál a termékoldalakon, hogy megtalálhassa azt ami önnek kell!

250 Ft
250 Ft
250 Ft
250 Ft
250 Ft
250 Ft
250 Ft
250 Ft